Kunci Gitar Chord Yayan Jatnika – Mawar Bodas


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

loading...

Lirik Lagu Pop Sunda Top Parahyangan 2012 & Kunci Gitar / Chord Yayan Jatnika – Mawar Bodas

[Intro] Bm
        G Bm C Bm

                Bm
Mapay jalan satapak
                     G
Ngajugjug ka hiji lembur
                  Em
Henteu karasa capena
                 Bm
Sabab aya nu diteang

                      Bm
Hujan angin dor dar gelap
                    G
Hunteu aya keur ngiuhan
                 Em
Sanajan awak rancucut
                  Bm
Teu paduli kajeun teuing

           F#
Nu penting mah asal nepi
          Bm
Ka tempat anu di tuju
        F#
Rek ngalongok mawar bodas
        Bm
Nu moal lila ka ala

      Em
Sugan tea moal gagal
        Bm
Kembang geus aya nu boga
          G
Balik teh asa hoream
            Bm
leumpang ge asa ngalayang

        G             Bm
Teu kasawang ti anggalna
        Em         Bm
Teu kapikir ti tadina
        Em
Lamun bakal nyeri hate
       Bm
Hoream teu sudi teuing
        G
Mikiran pipanyakiteun
        Bm
Mikiran pipanyakiteun
http://www.chordindonesia.com/chord-yayan-jatnika-mawar-bodas
[Interlude] G Bm G Bm G Bm C Bm

                Bm
Mapay jalan satapak
                     G
Ngajugjug ka hiji lembur
                  Em
Henteu karasa capena
                 Bm
Sabab aya nu diteang

                      Bm
Hujan angin dor dar gelap
                    G
Hunteu aya keur ngiuhan
                 Em
Sanajan awak rancucut
                  Bm
Teu paduli kajeun teuing

           F#
Nu penting mah asal nepi
          Bm
Ka tempat anu di tuju
         F#
Rek ngalongok mawar bodas
        Bm
Nu moal lila ka ala

      Em
Sugan tea moal gagal
        Bm
Kembang geus aya nu boga
          G         
Balik teh asa hoream
            Bm
leumpang ge asa ngalayang

        G             Bm
Teu kasawang ti anggalna
        Em         Bm
Teu kapikir ti tadina
        Em
Lamun bakal nyeri hate
       Bm
Hoream teu sudi teuing
        G
Mikiran pipanyakiteun
        Bm
Mikiran pipanyakiteun

loading...

Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.

Advertisement