Kunci Gitar Chord Soimah – Pokoke Joget


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

loading...

Lirik Lagu & Kunci Gitar / Chord Soimah – Pokoke Joget

[Intro] Am..
        Am.. G.. Am

          Am
Pokok'e Joget (4x)
          G
Pokok'e Joget (2x)
          Am
Pokok'e Joget (2x)

[Intro] Am.. G.. Am  (2x)

       Am
Krungu sworone gendang.. (Sing ngendang Cak Met (2x) )
       G                                 Am
Penontone goyang - goyang jingkrak - jingkrak
       Am
Krungu sworone suling kepenak ono ning kuping
       G                    Am
Penontone joget nganti ora eling

          Am
Pokok'e Joget (4x)
          G
Pokok'e Joget (2x)
          Am
Pokok'e Joget (2x)

         Am
Ono sing senggol-senggolan ono sing sunggi-sunggian
        G                       Am
Sing penting tertib lan ora tawuran
       Am
Ning kene kabeh konco Ora ono sing bedo
       G                     Am
Sing tawuran berarti kuwi ndeso

G                    C
Ora ngerti lagune... ora ngerti syaire
G                        C
Sing penting aku joget wae
G                       C
Rak kenal penyanyine... Rak ngerti penciptane
G                        Am
Sing penting urip rame-rame

          Am
Pokok'e Joget (4x)
          G
Pokok'e Joget (2x)
          Am
Pokok'e Joget (2x)
http://www.chordindonesia.com/chord-soimah-pokoke-joget
[Intro] Am.. G.. Am (2x)

       Am
Krungu sworone gendang.. (Sing ngendang Cak Met (2x) )
       G                                 Am
Penontone goyang - goyang jingkrak - jingkrak
       Am
Krungu sworone suling kepenak ono ning kuping
       G                    Am
Penontone joget nganti ora eling

          Am
Pokok'e Joget (4x)
          G
Pokok'e Joget (2x)
          Am
Pokok'e Joget (2x)

         Am
Ono sing senggol-senggolan ono sing sunggi-sunggian
        G                       Am
Sing penting tertib lan ora tawuran
       Am
Ning kene kabeh konco Ora ono sing bedo
       G                     Am
Sing tawuran berarti kuwi ndeso

G                    C
Ora ngerti lagune... ora ngerti syaire
G                        C
Sing penting aku joget wae
G                       C
Rak kenal penyanyine... Rak ngerti penciptane
G                        Am
Sing penting urip rame-rame

          Am
Pokok'e Joget (7x)

loading...

Posted on : by
Related Chords:

Advertisement