Kunci Gitar Chord Opick – Tombo Ati


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

loading...

Lirik Lagu Rohani & Kunci Gitar / Chord Opick – Tombo Ati

[Intro] G C Am G

       G
Tombo ati iku limo perkarane
         C                        G
Kaping pisan moco Qur’an lan maknane
          G
Kaping pindo sholat wengi lakonono
         C                          G
Kaping telu wong kang sholeh kumpulono
         G
Kaping papat kudu weteng ingkang luwe
         C                         G
Kaping limo dzikir wengi ingkang suwe
            G
salah sawijine sopo biso ngelakoni
       F#m                    G
mugi-mugi Gusti Allah njembatani

       G        C         G
Tombo ati iku limo perkarane
         G            C           D
Kaping pisan moco Qur’an lan maknane
          G           C         Em
Kaping pindo sholat wengi lakonono
         D               C          G
Kaping telu wong kang sholeh kumpulono
         G          C              G
Kaping papat kudu weteng ingkang luwe
         G           C             D
Kaping limo dzikir wengi ingkang suwe
            G         C         Em
salah sawijine sopo biso ngelakoni
       D          C           G
mugi-mugi Gusti Allah njembatani

[Intro] G C Am G
http://www.chordindonesia.com/chord-opick-tombo-ati
       G
Tombo ati iku limo perkarane
         C                        G
Kaping pisan moco Qur’an lan maknane
          G
Kaping pindo sholat wengi lakonono
         C                          G
Kaping telu wong kang sholeh kumpulono
         G
Kaping papat kudu weteng ingkang luwe
         C                         G
Kaping limo dzikir wengi ingkang suwe
            G
salah sawijine sopo biso ngelakoni
       F#m                    G
mugi-mugi Gusti Allah njembatani

       A
Obat hati ada lima perkaranya
          A            D           E
yang pertama, baca Qur’an dan maknanya
         A           D          F#m
yang kedua, sholat malam dirikanlah
         E                               A
yang ketiga, berkumpulah dengan orang sholeh
         A
yang keempat, perbanyaklah berpuasa
         A            D             E
yang kelima, dzikir malam perpanjanglah
          A           D         F#m       
salah satunya siapa bisa menjalani
       E                     A
moga-moga Gusti Allah mencukupi
       E                     A
moga-moga Gusti Allah mencukupi

loading...

Posted on : by
Related Chords:

Advertisement