Kunci Gitar Chord Eny Sagita – Tangise Ati


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

loading...

Lirik & Kunci Gitar Lagu Dangdut / Chord Eny Sagita – Tangise Ati
Ciptaan : Didi Kempot

[Intro] Em C Em C Em
        Am Em B Em

       Em   B         Em
Udan deres wayahe wis wengi
       Am                 Em
njur kelingan lungamu dek wingi
 Am            Em
opo wis dadi gegarising pesthi
       C           B
kowe bakal cindro janji

[Intro] Am  B

    Em   B       Em
senajan uripku rekoso
      Am             Em
kabeh mau bakale tak tompo
  Am             Em
nuruti gedhang yuaning roso
  C                  B
bebrayan urip klawan ndiko

[Intro] Am Em B Em

[Chorus]
     Am                  Em
Kowe lungo tanpo kabar nganti seprene
    Am                        B
laraning ati sing nyonggo aku dewe
    Am                Em
ora ngiro yen bakal ngene dadine
           C
wis wis yo wis yen ngono
   C     B         Em
yo wis.. tak lilakake

       Em   B         Em
Udan deres wayahe wis wengi
       Am                 Em
njur kelingan lungamu dek wingi
 Am            Em
opo wis dadi gegarising pesthi
       C           B
kowe bakal cindro janji
http://www.chordindonesia.com/chord-eny-sagita-tangise-ati
    Em   B       Em
senajan uripku rekoso
      Am             Em
kabeh mau bakale tak tompo
  Am             Em
nuruti gedhang yuaning roso
  C                  B
bebrayan urip klawan ndiko

[Intro] Am Em B Em

[Chorus]
     Am                  Em
Kowe lungo tanpo kabar nganti seprene
    Am                        B
laraning ati sing nyonggo aku dewe
    Am                Em
ora ngiro yen bakal ngene dadine
           C
wis wis yo wis yen ngono
   C     B         Em
yo wis.. tak lilakake

       Em   B         Em
Udan deres wayahe wis wengi
       Am                 Em
njur kelingan lungamu dek wingi
 Am            Em
opo wis dadi gegarising pesthi
       C           B
kowe bakal cindro janji

    Em   B       Em
senajan uripku rekoso
      Am             Em
kabeh mau bakale tak tompo
  Am             Em
nuruti gedhang yuaning roso
  C                  B
bebrayan urip klawan ndiko

[Intro] Am Em B Em

[Chorus]
     Am                  Em
Kowe lungo tanpo kabar nganti seprene
    Am                        B
laraning ati sing nyonggo aku dewe
    Am                Em
ora ngiro yen bakal ngene dadine
           C
wis wis yo wis yen ngono
   C     B         Em
yo wis.. tak lilakake

loading...

Posted on : by
Related Chords:

Advertisement