Kunci Gitar Chord Eny Sagita – Pengen Ngombe


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

loading...

Lirik Lagu Dangdut & Kunci Gitar / Chord Eny Sagita – Pengen Ngombe

[Intro] Dm Am Dm
        Dm Am Dm Gm A# Dm

 Dm
Aku pengen ngombe
       C
Ngelak seng tak rasakke
  A#               Gm     Dm
Nganti garing ning gulu rasane

  A                       A#
Kulinane kowe mbiyen sing tansah nyepakke
        Gm            A         Dm
Banyu putih yo kanggo nelesi lambe

  Dm                   C
Kuwi sak tenane kangen sing tak rasakke
 A#           Gm          Dm
Roso kangenku mung kanggo kowe

    A                     A#
Ngenteni tekamu neng kene kowe tak tunggu
         Gm          A       Dm
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu

  A
Sopo seng kok gendhong
  A#
Sopo seng kok emban
  A              Dm
Sopo sopo kuwi sopo
  A
Sopo seng kok gendhong
  A#
Sopo seng kok emban
  A                  Dm
Sayang sayang kuwi sopo

 Dm
Aku pengen ngombe
       C
Ngelak seng tak rasakke
  A#               Gm     Dm
Nganti garing ning gulu rasane

[Interlude] Dm Am Dm Gm Dm A D
            Gm Dm G A Dm

[Chorus]
  Gm
Dino ganti wulan
       Dm
wulane wis ganti tahun
      A                      Dm
Aku setyo ngenteni ning stasiun

[Intro] Gm Dm A D

  Gm
Tahun ganti windu,
       Dm
suwene kowe tak tunggu
         A                      Dm
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu

 Dm
Aku pengen ngombe
       C
Ngelak seng tak rasakke
  A#               Gm     Dm
Nganti garing ning gulu rasane

  A                       A#
Kulinane kowe mbiyen sing tansah nyepakke
        Gm          A         Dm
Banyu putih yo gawe nelesi lambe

  Dm                   C
Kuwi sak tenane kangen sing tak rasakke
 A#           Gm          Dm
Roso kangenku mung kanggo kowe

    A                     A#
Ngenteni tekamu neng kene kowe tak tunggu
         Gm          A       Dm
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu

  A
Sopo seng kok gendhong
  A#
Sopo seng kok emban
  A              Dm
Sopo sopo kuwi sopo
  A
Sopo seng kok gendhong
  A#
Sopo seng kok emban
  A                  Dm
Sayang sayang kuwi sopo

 Dm
Aku pengen ngombe
       C
Ngelak seng tak rasakke
  A#               Gm     Dm
Nganti garing ning gulu rasane

[Interlude] Dm Am Dm Gm Dm A D
            Gm Dm G A Dm

[Chorus]
  Gm
Dino ganti wulan
       Dm
wulane wis ganti tahun
      A                      Dm
Aku setyo ngenteni ning stasiun

[Intro] Gm Dm A D

  Gm
Tahun ganti windu,
       Dm
suwene kowe tak tunggu
         A                      Dm
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu

 Dm
Aku pengen ngombe
       C
Ngelak seng tak rasakke
  A#               Gm     Dm
Nganti garing ning gulu rasane

  A                       A#
Kulinane kowe mbiyen sing tansah nyepakke
        Gm          A         Dm
Banyu putih yo gawe nelesi lambe

  Dm                   C
Kuwi sak tenane kangen sing tak rasakke
 A#           Gm          Dm
Roso kangenku mung kanggo kowe

    A                     A#
Ngenteni tekamu neng kene kowe tak tunggu
         Gm          A       Dm
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu

  A
Sopo seng kok gendhong
  A#
Sopo seng kok emban
  A              Dm
Sopo sopo kuwi sopo
  A
Sopo seng kok gendhong
  A#
Sopo seng kok emban
  A                  Dm
Sayang sayang kuwi sopo

 Dm
Aku pengen ngombe
       C
Ngelak seng tak rasakke
  A#               Gm     Dm
Nganti garing ning gulu rasane

loading...

Posted on : by
Related Chords:

Advertisement