Kunci Gitar Chord Eny Sagita – Mantan Bojo


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

loading...

Lirik Lagu & Kunci Gitar Lagu Dangdut / Chord Eny Sagita – Mantan Bojo

[Intro] Em D G Am D G
        Am Em C B

     Em            B
sing tak roso abot atiku
    C              G
yen sliramu ra ono sandingku
Am           Em
mergane jero ati iki
   B
mendem tresnaku

    Em                 B
wes tak cobo nglalekke sliramu
  C                       G
nanging soyo manggon ning atiku
Am           Em
mergane isih ra lilo
    B        Em
ninggalke sliramu

[Intro] Am Em Am B

[Chorus]
Em
jeru soyo jeru
                          Am
ono sliramu manggon ning atiku
D
nadyan wes tak cobo
                 G    B
ngilangake soko atiku

Em
jeru soyo jeru
                          Am
ono tresnamu mendem ning atiku
D
nanging njur sadar aku
                            Em
yen sliramu mung mantan bojoku

         C                 D
nganti tekan kapan.. aku biso lilo
      B                     Em
mergo sliramu mung mantan bojoku
      B                     Em
mergo sliramu mung mantan bojoku
http://www.chordindonesia.com/chord-eny-sagita-mantan-bojo
[Interlude] Em Am D G C Am B
            Em D B Em

     Em            B
sing tak roso abot atiku
    C              G
yen sliramu ra ono sandingku
Am           Em
mergane jero ati iki
   B
mendem tresnaku

    Em                 B
wes tak cobo nglalekke sliramu
  C                       G
nanging soyo manggon ning atiku
Am           Em
mergane isih ra lilo
    B        Em
ninggalke sliramu

[Intro] Am Em Am B

[Chorus]
Em
jeru soyo jeru
                          Am
ono sliramu manggon ning atiku
D
nadyan wes tak cobo
                 G    B
ngilangake soko atiku

Em
jeru soyo jeru
                          Am
ono tresnamu mendem ning atiku
D
nanging njur sadar aku
                            Em
yen sliramu mung mantan bojoku

         C                 D
nganti tekan kapan.. aku biso lilo
      B                     Em
mergo sliramu mung mantan bojoku
      B                     Em
mergo sliramu mung mantan bojoku

loading...

Posted on : by
Related Chords:

Advertisement