Kunci Gitar Chord Didi Kempot – Tanjung Mas Ninggal Janji


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

loading...

Lirik Lagu Jawa & Kunci Gitar / Chord Didi Kempot – Tanjung Mas Ninggal Janji

[Intro] G Bm C G
        Am Em Am D G
        D

G        Bm   Em
 bebasan koyo ngenteni
C        D          G
 udaning mongso ketigo
C             D
 senajan mung sedelok
 G          Em
ora dadi ngopo
   Am                 D
penting biso ngademke ati ouwoo..

G       Bm    Em
 semono ugo rasane atiku
C            D          G
 mung tansah nunggu tekamu
C         D       G             Em
 ra kroso setahun kowe ninggal aku
  Am      D        G
kangen, kangene atiku

[Intro] Am D G (2x)

 Bm                     Em
aku sih kelingan naliko ing pelabuhan
     C              D       G
kowe janji lungo ra ono sewulan
Bm                Em
nanging saiki wis luweh ing janji
     C        D         G
nyatane kowe ora bali-bali

Am         D               G    Em
ning Pelabuhan Tanjung Mas kene
Am        D          G
biyen aku ngeterke kowe
Am         D            G    Em
ning pelabuhan semarang kene
Am         D          G
aku tansah ngenteni kowe

[Interlude] G   Em
            Am D G (2x)
            D

G       Bm    Em
 semono ugo rasane atiku
C            D          G
 mung tansah nunggu tekamu
C         D       G             Em
 ra kroso setahun kowe ninggal aku
  Am      D        G
kangen, kangene atiku

[Intro] Am D G (2x)

 Bm                     Em
aku sih kelingan naliko ing pelabuhan
     C              D       G
kowe janji lungo ra ono sewulan
Bm                Em
nanging saiki wis luweh ing janji
     C        D         G
nyatane kowe ora bali-bali

Am         D               G    Em
ning Pelabuhan Tanjung Mas kene
Am        D          G
biyen aku ngeterke kowe
Am         D            G    Em
ning pelabuhan semarang kene
Am         D          G
aku tansah ngenteni kowe

[Coda]
G        Bm   Em
 bebasan koyo ngenteni
C        D          G
 udaning mongso ketigo
C         D       G             Em
 ra kroso setahun kowe ninggal aku
  Am      D        G
kangen, kangene atiku

loading...

Posted on : by
Related Chords:

Advertisement