Kunci Gitar Chord Didi Kempot – Prau Layar


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

loading...

Lirik & Kunci Gitar Lagu Jawa Campursari / Chord Didi Kempot – Prau Layar

[Intro] C#   D-F#m F#m   D-C#
        C#   D-F#m F#m   D-C#

F#m
Yok konco ning gisik gembiro
           G     A         F#m
Anglerap-lerap banyune segoro
F#m
Angleak numpak prau layar
             G      A       F#m
Ing dino minggu keh pariwisoto

 F#m
Alon praune wis nengah
F#m                         G
Byak, byuk, byak, banyu pinelah
 G                            F#m
ora jemu-jemu, karo mesem ngguyu
F#m
Ngilangake roso lungkrah lesu
F#m                         F#m
Adik njawil dik jebul wis sore
           G    A          F#m
witing kelopo katon ngawe awe
G
Prayogane becik bali wae
            F#m
Dene sesok esok
                    C#
Tumandang nyambut gawe

[Intro] C#   D-F#m F#m   D-C#
        C#   D-F#m F#m   D-C#

F#m
Yok konco ning gisik gembiro
           G     A         F#m
Anglerap-lerap banyune segoro
F#m
Angleak numpak prau layar
             G      A       F#m
Ing dino minggu keh pariwisoto
http://www.chordindonesia.com/chord-didi-kempot-prau-layar
 F#m
Alon praune wis nengah
F#m                         G
Byak, byuk, byak, banyu pinelah
 G                            F#m
ora jemu-jemu, karo mesem ngguyu
F#m
Ngilangake roso lungkrah lesu
F#m                         F#m
Adik njawil dik jebul wis sore
           G    A          F#m
witing kelopo katon ngawe awe
G
Prayogane becik bali wae
            F#m
Dene sesok esok
                    C#
Tumandang nyambut gawe

[Intro] C#   D-F#m F#m   D-C#
        C#   D-F#m F#m   D-C#

F#m
Yok konco ning gisik gembiro
           G     A         F#m
Anglerap-lerap banyune segoro
F#m
Angleak numpak prau layar
             G      A       F#m
Ing dino minggu keh pariwisoto

 F#m
Alon praune wis nengah
F#m                         G
Byak, byuk, byak, banyu pinelah
 G                            F#m
ora jemu-jemu, karo mesem ngguyu
F#m
Ngilangake roso lungkrah lesu
F#m                         F#m
Adik njawil dik jebul wis sore
           G    A          F#m
witing kelopo katon ngawe awe
G
Prayogane becik bali wae
            F#m
Dene sesok esok
                    C#
Tumandang nyambut gawe

[Outro] C#  D G
        C#

loading...

Posted on : by
Related Chords:

Advertisement