Kunci Gitar Chord Cak Diqin feat Safitri – Sido Rondho


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

loading...

Lirik & Kunci Gitar Lagu Dangdut Jawa / Chord Cak Diqin feat Safitri – Sido Rondho

[Intro] Dm Gm Dm
        Dm A# A
        Gm... A  Dm A

        Dm         Gm         Dm
Biyen mulo sliramu wis tak aturi
        Dm             A#        A
Golek bojo sing tresno welas sejati
        Gm
Pungkasane sliramu digawe loro
      A                    Dm  A
Ora wurung saikine dadi rondho

          Dm        Gm         Dm
Nanging piye kabeh iki wis kebacut
       Dm         A#         A
Ibarat bubur ra bakal dadi sego
       Gm
Mulo getunku iki tanpo upomo
          A                        Dm
Ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo

[Intro] Gm  Dm
        Gm  Dm

[Chorus]
       Dm        C        Dm
Kabeh iki ora perlu digetuni
        Gm                    Dm
Janjiku biyen aku saguh ngenteni
         A
Kowe lan aku mugo dadi jodone
           A                    Dm A
Ra keno prawane tak enteni randane

       Dm          Gm          Dm
Ora nyono sampeyan sabar ngenteni
         Dm          A#          A
Ing nyatane tresnamu tulus lan suci
           Gm
Sing tak suwun sing gedhe pangapurane
          A                 Dm
Andum tresno bebojoan selawase

[Intro] Dm Gm Dm
        Dm A# A
        Gm... A.. Dm A

        Dm         Gm         Dm
Biyen mulo sliramu wis tak aturi
        Dm             A#        A
Golek bojo sing tresno welas sejati
        Gm
Pungkasane sliramu digawe loro
      A                    Dm  A
Ora wurung saikine dadi rondho

          Dm        Gm         Dm
Nanging piye kabeh iki wis kebacut
       Dm         A#         A
Ibarat bubur ra bakal dadi sego
       Gm
Mulo getunku iki tanpo upomo
          A                        Dm
Ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo

[Intro] Gm  Dm
        Gm  Dm

[Chorus]
       Dm        C        Dm
Kabeh iki ora perlu digetuni
        Gm                    Dm
Janjiku biyen aku saguh ngenteni
         A
Kowe lan aku mugo dadi jodone
           A                    Dm A
Ra keno prawane tak enteni randane

       Dm          Gm          Dm
Ora nyono sampeyan sabar ngenteni
         Dm          A#          A
Ing nyatane tresnamu tulus lan suci
           Gm
Sing tak suwun sing gedhe pangapurane
          A                 Dm Gm
Andum tresno bebojoan selawase
          A                 Dm
Andum tresno bebojoan selawase

loading...

Posted on : by
Related Chords:

Advertisement